CASCO je porodična kompanija koja se još od svog osnivanja 1989. godine fokusirala isključivo na proizvodnju sportske opreme vrhunskog kvaliteta sa izuzetnom pronicljivošću. Ovakva filozofija pokazala se kao vrlo efikasna, te je CASCO sada među liderima u dizajniranju i proizvodnji high-end kaciga i naočara.

CASCO je, međutim, mnogo više od neverovatno dobro osmišljenog i dizajniranog koncepta. Velika pažnja se takođe posvećuje i stalnim inovacijama. Stručnjaci za pravljanje kaciga provode mnogo vremena i ulažu mnogo energije kako bi kacige bile što fleksibilnije za nošenje. Rad, trud i konstantna inovativnost doveli su ovu kompaniju do mnogobrojnih patenata i nagrada.

CASCO je i kompanija koja je svesna koliko je, pored samog proizvoda, važna i društveno korporativna odgovornost. To je i razlog zašto je ova kompanija svesno donela odluku da sve svoje proizvode proizvodi u Evropi. Na taj način garantuje se vrhunski kvalitet u svakom trenutku, kao i dobri uslovi za rad za sve zaposlene. Kompanija takođe napravila i sklonište za životinje, koje se nalazi odmah pored fabrike u gradu Satu Mare i koje se i danas finansira isključivo od kompanijskog novca. CASCO aktivno promoviše i amatersko i profesionalno bavljenje sportom. Mnogi sportisti svetskog ranga uz puno poverenje koriste CASCO proizvode na Olimpijadi, svetskim prvenstvima, evropskim prvenstvima u zimskim sportovima, takmičenjima u biciklizmu i konjičkim sportovima.

 

Radnje u kojima možete kupiti Casco proizvode


Video


e-Baner-02_mali

Category

ski oprema