Hestra je jedan od vodećih brendova u proizvodnji rukavica. Ova kompanija, koja se još vodi i kao Martin Magnusson & Co. osnovana je 1936. kao porodični biznis i sad njom rukovodi treća generacija Magnusonovih. Sedište kompanije nalazi se u gradu Hestra gde se ujedno i dizajniraju i izrađuju rukavice.

“Naše rukavice proizvode se isključivo u našim fabrikama i mi lično kupujemo svu kožu, tkanine, vunu i ostale materijale. Na taj način mi kontrolišemo dalji lanac proizvodnje i stvaramo rukavice visokog kvaliteta. Za neke od naših modela rukavica zaslužni su i neki od najiskusnijih evropskih majstora za pravljenje rukavica. 2013. godine proizveli smo preko 2 miliona pari rukavica. Naša kompanija ima oko 40 zaposlenih, a sedište kompanije je u Švedskoj. Imamo ogranke u SAD-u i Nemačkoj, kao i agente, distributere i dobavljače u preko 30 zemalja.”

Vlasnici i odgovorni menadžeri kompanije su braća Klajs i Svante Magnuson. Oni imaju dva sina koji su četvrta generacija Magnusnovih i koji takođe rade u Hestri.

 

Radnje u kojima možete kupiti Hestra Gloves proizvode


Video


e-Baner-02_mali

Category

ski oprema