J.Lindeberg je skandinavska modna kuća osnovana u Stokholmu 1996. sa vizijom da se izgradi brend međunarodnog karaktera za moderne potrošače koji vode računa o svom izgledu. Ova kompanija predstavlja spoj mode i funkcionalnosti, te svojim potrošačima nudi izvanredne proizvode za moderan i aktivan život.

J. Lindeberg nudi i muške i ženske kolekcije odeće za golf, skijanje, kao i kolekcije modne odeće i odeće po meri. Modne kolekcije se prezentuju na međunarodnim nedeljama mode, npr. u Njujorku, Pekingu, Londonu i Stokholmu, dok se sportske kolekcije sa druge strane često mogu naći u ormarima nekih od najboljih svetskih sportista.

Danas se ovaj brend distribuira u preko 35 zemalja i može se pohvaliti sa skoro 90 J.Lindeberg prodajnih mesta i 35 J.Lindeberg ogranaka unutar drugih prodajnih mesta u npr. Stokholmu, Kopenhagenu, Oslu, Minhenu, Njujorku, Los Anđelesu, Majamiju, Tokiju, Hong Kongu, Pekingu, Šangaju i Seulu. J.LInderberg odeća prodaje se u preko 900 prodavnica uključujući i prestižne i specijalizovne prodajne objekte širom sveta. Sedište kompanije nalazi se u Stokholmu, u Švedskoj.

2010. godine ova kompanija lansirala je modernu i luksuznu ski kolekcija koja se odlikuje vrhunskim materijalima, modernim dizajnom i savršenim krojem. Ovo je donelo jednu novu vrstu stila i duha kakav se nije mogao ranije videti u skijaškom svetu.

Od 2012. novi privatni vlasnici J. Linderberg kompanije, na čelu sa izvršnim direktorom, Stefanom Engstormom usresredili su se na ambiciozan plan za dalji rast kompanije kako bi se ovaj brend dalje proširio po Evropi, Severnoj Americi i Kini.

 

Radnje u kojima možete kupiti J. Lindeberg proizvode


Video

The Powder Highway

Fresh Season - Fresh Start. Bringing high fashion to high altitudes with our #aw15 ski collection. Follow @jlindebergsport on Instagram for more updates: https://instagram.com/jlindebergsport/

Posted by J.Lindeberg on Thursday, October 1, 2015

e-Baner-02_mali

Category

ski odeća