Komperdell je jedan od vodećih proizvođača štapova za skijanje. Ova austrijska kompanija osnovana je 1922. godine i od tada je prešla ogroman put, te danas pored štapova za skijanje proizvodi i štapove za nordijsko hodanje, treking, kao i rukavice i štitnike.

Komperdell je neprestano inovativna kompanija koja se uvek trudi da razume i unapred predvidi potrebe tržišta i sportista. Ono što možda razlikuje ovu kompaniju od drugih je njen lični pristup poslu kroz insistiranje na komunikaciji između sportista i zaposlenih, kao i na negovanju individualnosti i timskog duha. Kroz takvu komunikaciju Komperdell se trudi da razume potrebe vrhunskih sportista i trendove koji se menjaju. Avanturistički duh i hrabrost tih velikih ljudi stalna su inspiracija za Komperdell, pa je i rad na razvitku i stvaranju proizvoda na koje sportisti mogu da se oslone u kritičnim sutuacijama od ključne važnosti.

Za Komperdell njihove mušterije nisu samo obični potrošači. Koperdell je tu zbog mušterija, a ne obrnuto, te se svakodnevno trude da budu u kontanktu sa njima kako razumeli njihove potrebe i doneli proizvode vrhunskih performansi. Ova kompanija malo priča, a mnogo radi i teži pre svega dugoročnom uspehu.

Komperdell sve svoje proizvode, još od samo osnivanja kompanije u Beču, proizvodi u Austriji kako bi vrhunski kvalitet bio zagarantovan.

 

Radnje u kojima možete kupiti Komperdell proizvode


Video


e-Baner-02_mali

Category

ski oprema