Stvaranje istorije

Datum je 20. jul. Godina 1969. Istorija se stvara pred očima ljudi dok sede ispred malih ekrana. Prvi čovek kroči na Mesec. Međutim, za jednog mladog preduzetnika iz Italije, koji je tog dana u poseti Njujorku i zajedno sa svima gleda stvaranje istorije, taj dan postaće nešto više od toga. Za Đankarla Zanate, 20. jul 1969. je dan kada je rođena ideja za dizajn danas svetski poznatog brenda – MOON BOOT. Gledajući sletanje na Mesec, inspirisan trenutkom i specifičnim oblikom čizama koje su nosili astronauti, Đankarlo odlučuje da po povratku u Italiju stvori nešto što će kasnije postati svetski hit. I tako su nastale MOON BOOT čizme.

Originalno za originalne

Još od sedamdesetih, od svog nastanka, MOON BOOT predstavlja simbol za modu i dizajn. MOON BOOT odlikuje inovativnost i revolucionarnost iza kojih se krije originalnost i originalan način života.

 

Putovanje kroz istoriju mode

Istorija MOON BOOT brenda je poput neverovatnog putovanja kroz istoriju mode i dizajna u protekle četiri decenije. MOON BOOT se adaptirao kroz vreme, menjajući dizajn, boje i stil, ali ostajući veran svojim korenima i identitetu. MOON BOOT je proizvod koji je obeležio jednu eru, brend koji je stvorio nove kategorije i postao međunarodna ikona.

Radnje u kojima možete kupiti Moon Boot proizvode


Video

Posted by Moon Boot The Original on Tuesday, October 25, 2011

e-Baner-02_mali

Category

čizme, obuća