Outdoor sports logo

FJÄLLRÄVEN

Fjallraven (Fjällräven) je kompanija koja pravi vrhunsku odeću i opremu za boravak i aktivnosti na otvorenom. Njihova tehnologija izrade, s posebnim fokusom na zaštitu životne sredine, predstavlja inovativnu oštricu odevne industrije. Svi njihovi proizvodi svojim svedenim, utilitarnim dizajnom i izdržljivim materijalima i tehnologijom izrade spadaju u sam vrh kvaliteta.

Etos kompanije “Uvek ima prostora za poboljšanje/unapređenje” (There’s always room for improvement) najbolje odslikava visok nivo brige za čitav proizvod, do najsitnijih detalja, kao i jedan od glavnih ciljeva: da kontinuirano uvode inovacije i prilagođavaju se, jer su, kao dominantno ‘outdoor’ kompanija, svesni da svaka ljudska aktivnost, pa i sve što rade oni sami, utiče na životnu sredinu. U tom smislu čine sve da sopstveni uticaj na prirodu svedu na najmanju moguću meru. To se odnosi na dizajn i vanserijsku dugotrajnost proizvoda, izbor i kombinovanje materijala, kao i izbor država i lokacija gde postavljaju proizvodnju.
Fjallraven
“There’s always room for improvement.”
Proizvodnjom koja se prilagođava uslovima koje postavlja priroda, razvijanjem odeće i opreme koja traje generacijama, postavljanjem strogih standarda za sebe i svoje dobavljače i brojnim inicijativama za upoznavanje sve većeg broja ljudi sa prirodom i njenim bezbrojnim lepotama i prednostima, nastoje da svoj “bazni kamp”, što je njihova metafora za čitavu planetu, ostave u boljem stanju od onog u kom su je zatekli.
ŽENE
MUŠKARCI
DECA
AKSESOARI

Filteri

Sortiraj:
Brend
Brend
Aktivnosti
Aktivnosti
Žene
Žene
Muškarci
Muškarci