Outdoor sports logo

J.LINDEBERG

J.Lindeberg je lansiran leta 1996. godine, u Štokholmu i Njujorku.

Nastao je iz ideje da se u svet golfa unese drugačiji stil i nova energija promenom načina oblačenja igrača – na terenu i van njega – i da se svet mode i svet sporta povežu kroz sofisticiranu, modernu i udobnu odeću za savremeni, aktivni životni stil.

Osnivač Johan Lindeberg imao je ideju da izazove konvencije i modernizuje modni pejzaž golfa. Prvi ambasador brenda, Jesper Parnevik, stavio ga je na mapu kada je nosio, sada već legendarne, ružičaste pantalone prilikom osvajanja prestižnog AT&T Biron Nelson turnira, u okviru PGA Tour-a, 2000. Godine.

Danas, više od dve decenije kasnije, J.Lindeberg je modni i sportski brend prisutan širom sveta, sa inovativnim komadima i atraktivnim i provokativnim kolekcijama, pre svega u modi, golfu, skijanju, tenisu, kao i garderobi za aktivnosti i boravak nas otvorenom.

Smelošću i rizikovanjem da stvari uradi drugačije u pokušaju da pomeri granice i redefiniše “način na koji se stvari rade”, ‘uveo’ je modu u sport, praktično ih spojivši, čime je čitav brend pozicioniran kao “Most između mode i sporta”.

Uporedo sa odevnim stilom, kroz različite akcije koje J.Lindebrg preduzima širom Planete, simbol mosta označava i vezu između kultura, ideja, aktivnosti, ljudi i zajednica, i predstavlja srž svih aktivnosti brenda.
J.Lindeberg
“Most između mode i sporta.”
Uz sve što radi, J.Lindeberg razvija i koristi tehnološki napredne materijale, koji nastaju u procesima neutralnim po prirodnu sredinu.
ŽENE
MUŠKARCI
DECA
AKSESOARI

Filteri

Sortiraj:
Brend
Brend
Aktivnosti
Aktivnosti
Žene
Žene
Muškarci
Muškarci