Blog

Ski Instruktor

Konkurs za posao Instruktora skijanja na Kopaoniku

  |   Blog
Firma OUTDOOR SPORTS je odlučila da od sezone 2017/18 proširi svoju delatnost i na pružanje usluga u sportskim aktivnostima kroz organizovanje ski škole na Kopaoniku. Rukovodili smo se uočenom potrebom da se brojnoj klijenteli, na našoj skijaški najjačoj planini, pored kvalitetne sportske opreme ponude i organizovani oblici skijaških aktivnosti na savremen i jedinstven način.  Dosadašnje veliko iskustvo koje imamo u skijaškom sportu kao i praćenje i uočavanje trendova na najznačajnim svetskim destinacijama kada su u pitanju zimski sportovi daju nam samopouzdanje da ćemo ovu ideju realizovati na visokom nivou. Tražimo kvalifikovane individualce koji su motivisani da se pridruže našem odabranom timu.

 

Pozicija:

Instruktor Skijanja

Lokacija: Kopaonik, Srbija

 

Kandidat treba da poseduje sledeće kvalifikacije:

  • Zvanje Instruktora skijanja stečeno na seminaru za sticanje zvanja Instruktora alpskog skijanja ili drugu licencu za rad akreditovanu od strane Skijaškog Saveza Srbije
  • Znanje engleskog jezika
  • Motivisan za rad sa ljudima u timu ili samostalno

 

Mi vam nudimo:

  • Radni odnos na određeno vreme, u periodu od 4 meseca
  • Obezbeđen smeštaj i trošak hrane
  • Obezbeđen Ski pass
  • Garantovanu mesečnu platu u iznosu od 100.000,00 RSD, plus politika bonusa
  • Rad u pozitivnoj atmosferi i timu
  • Mogućnost za profesionalni razvoj

 
Već afirmisanim instruktorima nudimo i drugi model saradnje.
 

Rok za potpisivanje ugovora:  10.11.2017.

Prijavite se na office@outdoorsports.rs

Kontakt: +381 69 220 6000

 

O nama:

 

Marko-Djordjevic-03Marko Đorđević ima veliko sportsko iskustvo posebno u zimskim sportovima kao i višegodišnje iskustvo u radu sa sportskom opremom. Naš je dvostruki olimpijac (Nagano, Salt Lake City), višestruki državni prvak u svim disciplinama, radio je i kao trener saradnik u programu evropskog i svetskog kupa kao i za olimpijadu u Torinu, radio je kao instruktor u ski školama Cortina d´Ampezzo i Courchevell. Posle sportske karijere diplomirao je na sportskoj akademiji i radio je kao brend menadžer u različitim firmama. Od 2011. ima sopstveni biznis, oženjen je i otac dvoje dece.

 

 

Marko-Matijevic-03

Marko Matijević se skijanjem bavio kao dugogodišnji član Radničkog iz Kragujevca i u okviru nacionalnih selekcija. Nakon sportske karijere, nastavio je kao trener mlađih kategorija, a zatim kao instruktor skijanja. Bio je saradnik na seminaru za sticanje  zvanja instruktora skijanja kao demonstrator pripravnik, radio je kao trener u nacionalnom timu Kipra, osnivač je i organizator škole skijanja Skill Store koja je svoje usluge pružala u 15 francuskih skijališta i mnogim drugim evropskim ski centrima. Diplomirani je ekonomista, od 2013. radi kao brend menadžer u firmi Outdoor Sports u Beogradu.