O nama

Outdoor Sports je ovlašćeni distributer sportske opreme i rekvizita za sportove na otvorenom. Bavimo se uvozom i distribucijom brendova Nordica, Rollerblade, Dolomite, Moon Boot, Tecnica, Blizzard, Komperdell, Maloja, Hestra, Casco, J. Lindeberg i Salice na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

 

Naše poslovanje trenutno se većim delom zasniva na saradnji sa veleprodajnim partnerima. Pored veleprodaje, razvoj i širenje naše maloprodajne mreže nam je od primarnog značaja na čemu konstantno radimo. Svakodnevno ulažemo i u razvoj naše Internet prodavnice Sportak.rs, u čijoj se ponudi nalazi veliki deo našeg asortimana.

Naš tim

Naš tim čine mladi i agilni ljudi, bivši i sadašnji sportisti i sportski radnici sa iskustvom u poslu i bezgraničnom energijom.

Sarađujemo sa domaćim i stranim kompanijama i trudimo se da konstantno budemo u toku sa svim novim tehnologijama i inovacijama na polju sportske opreme, ne zaboravljajući tradicionalne principe koji čine osnovu naše poslovne filozofije.

Kvalitet

Kvalitet nam je najvažniji – kako u izboru sportske opreme, tako i u uspostavljanju odnosa sa partnerima, klijentima i potrošačima i zato svakodnevno vredno radimo na jačanju sportskog i poslovnog duha. Osluškujemo, učimo i spremni smo da svoje umeće podelimo sa drugima. Trudimo se da pomažemo sport i damo svoj doprinos jačanju zdravog duha i dobrog razmišljanja. Na taj način prosleđujemo bar deo vrednosti koje smo mi, kao članovi sportskih timova prepoznali i prihvatili.

Marko Đorđević
Marko Đorđević

General Manager

Marko Matijević
Marko Matijević

Brand Manager

Magdalena Midžor
Magdalena Midžor

Customer Service

Marinko Jeftenić
Marinko Jeftenić

Warehouse & Logistics

Nemanja Pantelić
Nemanja Pantelić

Visual Merchandiser

Igor Kušić
Igor Kušić

Rent & Service

Nikola Stoiljković
Nikola Stoiljković

Retail representive