Online Sportak.rs

E-mail: shop@sportak.rs

Radno vreme: 00-24h

Sportak.rs je internet prodavnica sportske opreme, specijalizovana za sportove na otvorenom. Ponosimo se činjenicom da smo prva prodavnica ovog tipa u Srbiji, no, ne damo se uobraziti, već se svakog dana trudimo da poboljšamo ponudu i olakšamoVam proces kupovine.

Kod nas se možete opremiti za opasno skijanje po dobrom puderu, vožnju rolera uz zalazak sunca ili agresivno spuštanje niz gelendere, a tu smo i da Vas obučemo u modernom planinskom stilu koji se lako furai po gradu. To nije sve! Ako se zaželite i avanturističkih šetnji po šumama ili udobne obuće za sva godišnja doba i sve vrste avantura, sve štoVam treba, možete naći kod nas.

Kupovina kod nas je nikad lakša.Sve možete kupiti dok udobno sedite u svojoj fotelji i razmišljate o sledećem avanturističkom pohodu.Sve što treba da uradite je da izberete ono što Vas zanima, kliknete nekoliko puta i sačekate svoj paket. Za sve ostalo pobrinuće se naš administrativno-tehničko-naučni tim, teška i laka mehanizacija firme Outdoor Sports d.o.o. koja je stub podrške i veliki mozak cele operacije.

Svaki proizvod prolazi pažljivu selekciju i niz testova u tajnim tehnološkim laboratorijama, pre nego sto se konačno nađe u vašim rukama (ili nanogama, glavi, te ostalim delovima tela). Forsiramo kvalitet, a ne kvantitet.

Naš tim je mali, ali kompaktan i okretan (ako nas bacite sa sedmog sprata, velika je verovatnoća da cemo se dočekati na noge, rolere ili skije). Ovo je velika prednost za Vas – jer u svakom trenutku možemo munjevito da odreagujemo, ne prolazeći kroz komplikovane procedure i pakao birokratije.Sve što može da bude jednostavno, ne treba da bude komplikovano, a svešto je komplikovano ćemo pojednostaviti taman toliko da proces kupovine u našoj prodavnici završite sa blistavim osmehom na licu, živahno poskakujući od sreće pri prvom susretu sa vašom novom opremom. Nasmejan kupac je naša najbolja reklama, zato prvom sledećom prilikom slobodno ispričajte svojim prijateljima kako je kupovinana Sportaku ispunjavajuće transcedentalno iskustvo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zatim se vratite kod nas da vidite šta sve novo imamo u ponudi, jer svaki klik je važan i korak bliže smislu života. Dobro, možda ipak samo korak bliže zabaviili boljim sportskim rezultatima. Što bi rekao Nil Armstrong, pri svojoj prvoj kupovini na našem sajtu: “Ovo je mali korak za čoveka, ali nikad nisam nosio bolje cipele.