Ski Rental & Service KOPAONIK

Adresa: Hotel „Sunčani vrhovi“, broj zgrade 1, ulaz 05/5

Telefon: +381 36 210012

E-mail: office@outdoorsports.rs

Radno vreme: 09-21h

Dobrodošli u našu radnju, oazu mira i ljubavi! Šalimo se  malo. Naša radnja je sve samo ne mirna. Puna ljubavi jeste. Puna je ljubavi prema sportu, avanturi, putovanjima i svemu što nas čini da se osećamo živim. Što se tiče mira, zamenili smo ga užitkom koji dolazi nakon dobre vožnje rolera, prvih tragova na skijaškim stazama, svih onih šetnji po neutabanim šumskim stazama i tako tim nekim lepim stvarima.

Vodeći se stvarima koje nas pokreću i načinom života koji promoviše sport i avanturu, stvorili smo koncept koji želi da prenese svakom ko uđe u našu radnju delić naše životne filozofije, zbog koje i postojimo. Naše radnje će vas odmah, za početak u mislima, a  kad izađete iz radnje i u delima, odvesti u avanturu. Leto ili zima, kod nas možete naći sve što vam je potrebno bilo da idete na skijanje ili želite da vozite rolere ili prosto uživate u dugim šetnjama u planinama.Minamalistički dizajn sa notom planinskog duha je ono što odlikuje naše radnje. Želja nam je bila da se osetite domaće, jer na kraju dana i naši zaposleni i svi koji stoje iza Outdoor Sports-a su ili bivši sportisti ili veliki zaljubljenici u sport i avanturu.

Na policama naše domaćinske radnje možete naći proizvode brendova Nordica, Tecnica, Blizzard, Komperdell, Maloja, Moon Boot, Hestra, Casco, Salice, J. Linderberg i Rollerblade. Birali smo brendove u čiji kvalitet verujemo, jer nam je kvalitet najbitniji. Naš asortiman proizvoda proteže se od skija, pancerica, rolera, cipela za outdoor aktivnosti, pa sve do kaciga, skijaških štapova, ski pantalona i jakni, dukseva itd. Pažljivo biramo svaki proizvod i trudimo se da vam donesemo samo najbolje.