Outdoor sports logo

DOLOMITE

NAŠA PRIČA

Dolomite ima više od jednog veka iskustva u razvoju i proizvodnji najbolje obuće i odeće za boravak na otvorenom. Naši koreni su u Dolomitima i, zajedno sa našim italijanskim dizajnom i stilom, predstavljaju inspiraciju za naš brend i proizvode. Gajimo strast prema planinama, prirodi i prirodnom načinu života.

 

DOLOMITI I LEPOTE ITALIJE

 

Veličanstvo Dolomita i njihovih jedinstvenih, netaknutih vrhova; neprocenjiva umetnička dela uzvišene lepote; niz raznolikih pejzaža od Alpa do mora, obavijenih očaravajućim bojama. Ovo je naša zemlja i naša kultura, jedini izvori inspiracije za naše kolekcije.Fabrika obuće Dolomite počela je sa radom 1897. godine. Đuzepe Garbujo, koji je tada imao samo 17 godina, otvorio je radnju Fabbrica Scarpe Montello.Godine 1954, kada je italijanska ekspedicija krenula da osvoji K2 na Himalajima – jedan od najopasnijih vrhova na svetu – bili su opremljeni Dolomite čizmama.Godine 1960, švajcarska ekspedicija je osvojila Dhaulagiri, Belu planinu, sedmi najviši vrh sveta.Godine 1966, italijanski planinarski klub Carate Brianza i Gruppo Ragni iz Leka dostigli su severnu paralelu na 71. stepenu na Grenlandu.Ove velike ekspedicije dale su brendu međunarodnu vidljivost i usledile su druge važne ekspedicije.Upravo ovim izuzetnim tradicijama Dolomiti duguju svoje jedinstveno znanje i iskustvo, koje i danas nalazite u našim kolekcijama.

 

UMETNOST OBUĆARSTVA

 

Sa više od jednog veka iskustva u proizvodnji i dizajniranju obuće za planinarenje i za velike ekspedicije koje su ostavile trag u istoriji planinarstva, stekli smo bogato znanje, koje primenjujemo sa iskustvom i odlučnošću da uvodimo inovacije i nove tehnologije.

 

NAŠA MISIJA

 

Kombinacija kvaliteta, udobnosti, performansi i italijanskog stila je ono zbog čega su naše proizvodi kultni. Naša DNK i koreni duboko su usađeni u obućarski zanat i odeću i inspirisani su Dolomitima. Potrošači doživljavaju lepotu i stil italijanskog dizajna, bez kompromisa po pitanju kvaliteta i performansi proizvoda.

 

NAŠ SVET

 

Dolomite proizvodi su dizajnirani za ljude koji očekuju visok kvalitet, udobnost i performanse i gaje strast prema italijansom dizajnu i stilu života.

 

NAŠE VREDNOSTI

 

ISTINITA PRIČA o više od jednog veka velikih ekspedicija na najviše vrhove sveta i PRAVI LJUDI određuju našu AUTENTIČNOST, posvećenost i POUZDANOST.PRAVE PRIČE – PRAVI alpinisti, planinari, fotografi i putnici koji nam govore o sebi kroz iskustva i slike, svoja otkrića i izazove tokom velikih avantura, ali i one svakodnevne.

dolomite

Pripremite se za pravi izazov i uzivajte u avanturama u divljnini. Dolomite su stvorene za akciju.

ODRŽIVOST 

 

OD 1897. GODINE DOLOMITE DELI ISTINITNE PRIČE O EPSKIM AVANTURAMA I LEGENDARNIM DOSTIGNUĆIMA.

Danas sa istim duhom koji je definisao Dolomite, krećemo se ka novim horizontima: unapređujemo uticaj našeg poslovanja, čuvamo životnu sredinu za buduće generacije i podržavamo pozitivne promene u našim zajednicama.Re-source kompanije Dolomite je osnovan za razvoj i promociju korporativne odgovornosti. Program se fokusira na tri ključne stavke: ljude, planetu i proizvode.

ŽENE
MUŠKARCI
DECA
AKSESOARI

Filteri

Sortiraj:
Brend
Brend
Aktivnosti
Aktivnosti
Žene
Žene
Muškarci
Muškarci