Outdoor sports logo

Način isporuke

Rok isporuke


Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.


Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo vam poslati u više pošiljki, a o intervalima dostave istih će vas obavestiti kurirska služba.


Prodavac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora o prodaji na daljinu izvrši isporuku robe, osim ako Prodavac i Potrošač nisu ugovorili drugi rok isporuke. Ukoliko isporuka naručene robe nije moguća, Prodavac o tome bez odlaganja obaveštava Potrošača.

 

Preuzimanje pošiljke


Outdoor sarađuje sa kurirskom službom City Express.


Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-17h.


Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.


Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj ____________.


Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.


Cena isporuke


Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 9990 RSD.


Za porudžbine ispod 9990 RSD trošak isporuke je 350 RSD i biće iskazan na računu.


NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme _______________, saglasni ste sa uslovima isporuke.

ŽENE
MUŠKARCI
DECA
AKSESOARI

Filteri

Sortiraj:
Brend
Brend
Aktivnosti
Aktivnosti
Žene
Žene
Muškarci
Muškarci