Outdoor sports logo

PRIMUS

Priča o brendu počela je u maloj kovačnici u Štokholmu 1892. godine. Frans V. Lindkvist i Johan Viktor Svenson tražili su rešenje za čađavu peć na kerozin tog vremena. Zajedno su napravili prvu peć na svetu bez čađi, na kojoj je voda ključala sedam puta brže i bila je mnogo zdravija od prethodnih peći. Pionirski izum je dobio naziv Primus, što je latinski za „prvi“. I danas Primus nastoji da stvori efikasnije šporete koji traju ceo ljudski život (ili duže), i ostavljaju najmanji mogući uticaj na životnu sredinu i ljude.

Što duže traje Primus proizvod, manji je uticaj na klimu. Ključne osobine njihove proizvodnje su održivost i efikasnost.

Održivost se ogleda u tome da su Primus proizvodi dizajnirani da izdrže sve vrste uslova, čak i tokom ekstremnih avantura, i dočekaju sledeću generaciju. Takođe su dizajnirani da se lako poprave u slučaju da se istroše ili pokvare.

Efikasnost za Primus znači da proizvod kao što je šporet mora ne samo da traje dugo u pogledu dizajna, već i da bude pouzdan u upotrebi. Ovo vam omogućava da kuvate hranu što je brže moguće, da nosite što je moguće manje gasa sa sobom i da u isto vreme imate što manje uticaja na životnu sredinu.
Proizvodna filozofija brenda Primus svodi se na pravljenje proizvoda koji smanjuju potrebu za kupovinom novih.

Kao ekološki odgovorna kompanija, Primus razvija koncept dugoročne održivosti i podiže standarde za kuvanje na otvorenom. Avanture u kojima ‘učestvuje’ nastoji da učini još održivijim kroz upotrebu efikasnih, reciklirajućih i ekološki prihvatljivih materijala i postepeno smanjivanje i konačno izbacivanje neobnovljivih goriva.

ŽENE
MUŠKARCI
DECA
AKSESOARI

Filteri

Sortiraj:
Brend
Brend
Aktivnosti
Aktivnosti
Žene
Žene
Muškarci
Muškarci