Outdoor sports logo

REIMA

Reima je vodeći finski brend odeće za decu do 12 godina starosti. Pravi funkcionalnu garderobu koja mališanima pruža mogućnost da se igraju, uče i istražuju napolju. Dizajnirana je s brigom o svakom detalju, kako bi roditelji i deca mogli da se fokusiraju na ono što je važno: zajedničke aktivnosti na otvorenom – u bilo kakvim vremenkim uslovima.

Ovaj brend pokrenut je u Finskoj 1944. godine, konvertovanjem nepotrebnih šatorskih krila u radnu odeću, a nastavio razvijanjem izdržljivih materijala za dečju odeću, kroz kontinuirano istraživanje i unapređivanje. Njihovi proizvodi iz kolekcije u kolekciju su sigurniji, jači, topliji i ‘vodootporniji’, kako bi vam maksimalno olakšali život, a vašoj deci pružili bolje sutra.

Reima iza sebe ima gotovo osam decenija razvoja funkcionalne odeće koja omogućava deci svih uzrasta, veličina i tipova tela da se na otvorenom osećaju ugodno i samopouzdano, jer ih od glave do pete pouzdano štiti od sunca, vetra, kiše, snega, vrućine, hladnoće – ili bilo čega između. Bez obzira da li pod pojmom “napolju”, “na otvorenom” podrazumevate urbanu džunglu, stazu u prirodi, morsku obalu, planinu, selo – ili sve navedeno – opremljeni Reimom, vi i vaše dete možete ih maksimalno iskoristiti.
Održivo dizajnirana odeća koja omogućava deci da budu – deca.
Igranje napolju i druge aktivnosti na otvorenom dobre su za zdravlje i dobrobit dece, ali i kao način da nauče da poštuju prirodu i da se trude da je očuvaju. Boravak napoju i igranje dokazano deci daju uslove za bolju budućnost, Reima dizajnira odeću koja omogućava aktivno detinjstvo deci širom sveta. Odeća je izdržljiva i održivo dizajnirana, jer je napravljena da se prenese s jednog deteta na drugo i, kad god je moguće, na kraju u što većoj meri reciklira u nešto novo.
ŽENE
MUŠKARCI
DECA
AKSESOARI

Filteri

Sortiraj:
Brend
Brend
Aktivnosti
Aktivnosti
Žene
Žene
Muškarci
Muškarci