Outdoor sports logo

USLOVI KORIŠĆENJA

Hvala vam što ste posetili naš internet sajt, outdoorsports.rs.

 

Molimo vas da se upoznate sa uslovima korišćenja ovog internet sajta (u daljem tekstu sajt) pre samog korišćenja. Pristupom i korišćenjem sajta pristajete na navedene uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate uslove korišćenja molimo vas da napustite sajt.

 

Sadržaj sajta:
Tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio i video materijali kao i ostali materijal na sajtu (u daljem tekstu sadržaj) jesu autorsko pravo autora OUTDOOR SPORTS D.O.O. (u daljem tekstu: Autor) i online prodavnice outdoorsports.rs ili su na internet postavljeni uz dozvolu vlasnika ili nosioca autorskih prava. Korišćenje sadržaja sajta u bilo kom obliku bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno. Neovlašćena upotreba sadržaja sajta može podstaći preduzimanje pravne radnje od strane vlasnika sadržaja, uključujući i krivično gonjenje.

 

Upotreba sajta od strane posetilaca:
Sadržaj sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na sajtu se mogu dešavati u bilo kom trenutku i bez najave. Autor sajta se ne obavezuje na redovno ažuriranje sadržaja na sajtu. Autor sajta ne garantuje da će sajt raditi bez prekida i grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljeni ili da će sajt biti komplatibilan sa hardverom ili softverom posetioca.

 

Izuzeće od odgovornosti:
Autor sajta se ograđuje od bilo kakvih šteta materijalne ili nematerijalne vrste nastalih kao posledica korišćenja sajta na direktan ili indirektan način.

 

Linkovi ka internet sajtovima trećih lica:
Sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Autor. Linkovi ka internet sajtovima trećih lica služe kako bi pružili dodatne informacije posetiocima sajta. Autor ni na jedan način nije odgovoran za sadržaj, uslove privatnosti, uslove korišćenja i bezbednost internet sajtova trećih lica. Autor ni na jedan način nema kontrolu nad proizvodima i uslugama internet sajtova trećih lica. Ukoliko posetilac sajta uspostavi vezu sa internet sajtom trećeg lica preko ovog sajta to radi na sopstveni rizik i odgovornost, bez saglasnosti Autora.

 

Informacije posetilaca sajta i njihova upotreba:
Sajt zadržava pravo da sakuplja sledeće informacije o svojim posetiocima

  • ime domena sa kog je pristupljeno sajtu
  • datum, vreme i mesto odakle se pristupa sajtu
  • URL adresa sa koje je pristupljeno na link sajta
  • podatke koji su neophodni za izradu neophodnih statističkih analiza

Sve navedene informacije se ne koriste zarad lične identifikacije posetilaca već zbog već zbog merenja broja poseta sajtu, prosečno vreme provedeno na sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije se koriste isključivo kako bi se unapredili kvalitet sajta i njegovog sadržaja.

 

Izmene ovih uslova korišćenja:
outdoorsports.rs zadržava pravo da izmeni uslove korišćenja u svakom trenutku.

 

Cene i promene cena:
outdoorsports.rs i kompanija OUTDOOR SPORTS D.O.O. zadržavaju pravo na promenu cena svih dostupnih proizvoda na dnevnom nivou i nisu u obavezi da posetioca sajta obaveste o tekućim korekcijama cena. outdoorsports.rs naglašava da je nemoguće izvršiti kupovinu, odnosno napraviti transakciju za proizvod koji nije dostupan na stanju.

 

Izjava o konverziji:
Ako su na e-comemerce prodajnom mestu cene izražene i u stranoj valuti (€, $, …) Trgovac je u obavezi da predoči sledeću izjavu o konverziji (ili sličnu):
‘All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversionthere is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.
‘Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Izjava o PDV-u:
Ekotex doo je u sistemu PDV-a. PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

ŽENE
MUŠKARCI
DECA
AKSESOARI

Filteri

Sortiraj:
Brend
Brend
Aktivnosti
Aktivnosti
Žene
Žene
Muškarci
Muškarci